Ponad 15 lat doświadczenia | Towar kupiony do godz.14 wysyłamy tego samego dnia | Darmowa dostawa od 200 zł
Dostępność: Dostępny
Czas wysyłki: 48 godzin
Koszt wysyłki: od 0,00 zł
Numer katalogowy: NK-09
Kod producenta: RCMT-351W
Stan magazynowy:
Stan produktu: Nowy
Chcesz produkować duże ilości delikatnego mięsa w bardzo krótkim czasie? Kotleciarka elektryczna jest dla Ciebie! Bez względu na to, jakiego rodzaju mięso oferujesz w swojej stołówce lub sklepie mięsnym, mięso jest nie tylko delikatniejsze, ale również lepiej wchłania marynaty i przyprawy. Dzięki urządzeniu w żadnej kuchni nie zabraknie klasyki: sznycla.
Kotleciarka ma całkowitą moc 200 W i prędkość obrotową 98 obr./min, dzięki czemu możesz szybko przetwarzać mięso. Nierozbite kawałki mięsa łatwo włożysz do obszernego otworu, przy czym mięso nie powinno być szersze niż 12,5 cm i grubsze niż 3 cm. Miski na mięso z łatwością ustawisz na półce o wymiarach 19 x 16 cm pod ubijakiem.
Ostrza i obudowę kotleciarki elektrycznej wykonano ze stali nierdzewnej. Materiał jest szczególnie wytrzymały, a dzięki swoim właściwościom higienicznym idealnie nadaje się do przetwarzania żywności. Gładkie powierzchnie obudowy maszynki do rozbijania mięsa są równie łatwe w czyszczeniu, jak wyjmowane ostrza.
Pracuj bezpiecznie z kotleciarką elektryczną do mięsa. Włącznik/wyłącznik jest chroniony przed wodą za pomocą osłony, dzięki czemu możesz go łatwo obsługiwać mokrymi rękami. Etykiety ostrzegawcze informują o ewentualnych zagrożeniach podczas pracy. Antypoślizgowe gumowe nóżki zapewniają zawsze bezpieczne oparcie.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.