alt Ponad 15 lat doświadczenia  |  alt  Towar kupiony do godz.14 wysyłamy tego samego dnia  |   alt   Darmowa dostawa od 200 zł 

Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Recenzje
  • CNCWorld Group Sp. z o.o.
    Radomska 107
    26-630 Jedlnia-Letnisko
    NIP: 796-301-50-51
  • E-mail:info@cncworld.pl
  • Telefon22 602 20 78
    518 524 834
  • Godziny działania sklepuponiedziałek - piątek 9:00 - 17:00
Twój koszyk jest pusty ...
i-Raty - raty
online
i-Leasing - leasing
online

Recenzje

Dokładamy wszelkich starań, by opinie pochodziły od klientów, którzy używali produktu lub go nabyli. Opinie są zbierane, weryfikowane i publikowane zgodnie z zasadami opisanymi w regulaminie sklepu.


Frezarka CNC 3020 T 3D + Akcesoria

Frezarka CNC 3020 T 3D + Akcesoria

Fajna frezarka, mała ale trochę waży co jest na plus bo jest stabilna. Daje rade w wielu materiałach, nawet aluminium powoli obrobi.

Autor recenzji: Jaro
Data napisania recenzji: 17-04-2024

Recenzja potwierdzona zakupem
Frezarka CNC 3040 Z-DQ 4D + Akcesoria

Frezarka CNC 3040 Z-DQ 4D + Akcesoria

Mam ją kilka miesieęcy i uważam, że jest w 100% warta zakupu. Wiadomo, nie jest to frezarka do używania 24/7 w produkcji, ale radzi sobie świetnie do pojedynczych detali. Nawet z aluminium daje radę,…

Autor recenzji: STe
Data napisania recenzji: 20-02-2024

Recenzja potwierdzona zakupem
Frezarka CNC 6040 T 4D 2,2 kW + Akcesoria

Frezarka CNC 6040 T 4D 2,2 kW + Akcesoria

Solidna i prosta w obsłudze frezarka CNC, głównie obrabiam metale i czuć, że ma jeszcze zapas mocy. Jedyne do czego moge się doczepić to brak większej ilości tulei zaciskowych do frezów jest tylko jedna…

Autor recenzji: Pele
Data napisania recenzji: 12-01-2024

Recenzja potwierdzona zakupem
Frezarka CNC 3020 T 3D + Akcesoria

Frezarka CNC 3020 T 3D + Akcesoria

Nieżle wykonana, co najważniejsze stabilna i bardzo prosta w obsłudze. Nie miałem wcześniej w rękach frezarki, ale szybko dowiedziałem się co i jak. Szybka dostawa, polecam!

Autor recenzji: Grzegorz
Data napisania recenzji: 20-12-2023

Recenzja potwierdzona zakupem
Frezarka CNC 6090Z 4D + System wodny + Akcesoria

Frezarka CNC 6090Z 4D + System wodny + Akcesoria

Idealnie mi się sprawdza do warsztatu, metal i drewno skrawa aż miło popatrzeć, zrobiłem już chyba z 1000 detali i jak na razie działa bez zarzutu.

Autor recenzji: Rez
Data napisania recenzji: 11-12-2023

Recenzja potwierdzona zakupem
Frezarka CNC 3040 Z-DQ 4D + Akcesoria

Frezarka CNC 3040 Z-DQ 4D + Akcesoria

Wszystko ok, frezarka dziala tak jak powinna Dostawa byla troche opozniona

Autor recenzji: Adrian
Data napisania recenzji: 25-10-2023

Recenzja potwierdzona zakupem
Frezarka CNC 6040 T 4D 2,2 kW + Akcesoria

Frezarka CNC 6040 T 4D 2,2 kW + Akcesoria

Mam mały zakład meblarski, fajnie sie sprawdza do drewna, jestem zadowolony z efektów.

Autor recenzji: Kornik
Data napisania recenzji: 28-09-2023

Recenzja potwierdzona zakupem
Frezarka CNC 6040 Z-DQ 4D + System Wodny + Akcesoria

Frezarka CNC 6040 Z-DQ 4D + System Wodny + Akcesoria

Patrzylem w kilku innych sklepach, ale ta najbardziej mnie przekonoala Daje rade bez problemu z detalami metalowymi, ten system wodny nawet pomocny, frez nie przegrzewa sie

Autor recenzji: Bartosz
Data napisania recenzji: 11-09-2023

Recenzja potwierdzona zakupem
Myjka ultradźwiękowa PX 100A 30L

Myjka ultradźwiękowa PX 100A 30L

Myjka rewelacja wielu sposobów proóbowałem w swoim warsztacie i zawsze musiałem czyscic po kilka razy marnowalem msnostwo czasu teraz wrzucam kilkanaście minut i wychodza jak nowe prawie

Autor recenzji: Krzysiek
Data napisania recenzji: 02-06-2022

Recenzja potwierdzona zakupem
Ploter Laserowy CO2 80W 70x50 DSP

Ploter Laserowy CO2 80W 70x50 DSP

Ploter w 100% polecam, wycina i graweruje dokładnie tak jak chciałam, miły Pan z obsługi sporo rzeczy mi też podpowiedział, ogólnie fajna i przyjazna klientom firma

Autor recenzji: Bożena
Data napisania recenzji: 28-04-2022

Recenzja potwierdzona zakupem
Frezarka CNC 3040 Z-DQ 4D + Akcesoria

Frezarka CNC 3040 Z-DQ 4D + Akcesoria

Polecam!! Przyjemna w obsłudze frezarka CNC i solidnie prosto wykonana, bardzo szybko ja dostałem.

Autor recenzji: Władysław
Data napisania recenzji: 10-02-2022

Recenzja potwierdzona zakupem